دلایل ویروسی شدن لپ تاپ
یکی از مشکلات همیشگی کاربران لپ تاپ های امروزی، مشکل ویروسی شدن لپ تاپ است. با ویروسی شدن سیستم آنچه که اتفاق میافتد، نمایش بیش از اندازهی پنجرههای فرعی، کاهش سرعت دانلود از اینترنت، کار کردنهای بیش از اندازه CPU، کندی و سرعت پایین و فریز شدن سیستم به شکلی کلی و مواردی از این دست است. در صورت اطمینان از ویروسی شدن لپ تاپ، پیشنهاد کارشناسان نصب یک نرم افزار ضد جاسوسی و یا استفاده از ویروسکشهای رایگان موجود در فضای اینترنت است.
از همین رو در این مقاله برآنیم تا برخی از برنامههای موجود جهت مقابله با ویروسهای راه یافته به سیستم را با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم. اگر شما نیز در طول روزهای اخیر متوجه ویروسی شدن سیستم مورد استفاده خود شدهاید، میتوانید با مطالعه مقاله پیش رو، با برخی از کارامدترین نرم افزارهای موجود جهت مقابله با ویروسهای راهیافته به سیستم آشنا شوید. در صورت نیاز به راهنماییهای بیشتر در ارتباط با این نرم افزارها و یا دیگر خدمات مرتبط با تعمیرات لپ تاپ میتوانید از طریق راههای ارتباطی درج شده در وبسایت با کارشناسان ما تماس بگیرید.
پیشگیری از ویروسی شدن لپ تاپ
برخی از ویروسهای راهیافته به سیستم به اندازهای مخرب هستند که عملاً لپ تاپ شما را فلج میکنند. در ارتباط با این ویروسها، بهترین راهکار، استفاده از نرم افزارهای امنیتی است. یکی از برترین نرم افزارهای موجود جهت رفع مشکل ویروسی شدن لپ تاپ، نسخهی تککاربرهی نرمافزار امنیتی Bitdefender Total Security و یا نسخه Kaspersky Total Security است. (استفاده از این دو نرم افزار نیاز به تهیه اشتراک سالانه و پرداخت هزینه دارد).
دو نرم افزار مذکور بنابر گزارشهای ارائه شده از سوی وبسایتهای معتبری نظیر AV Test و AV Comparatives، جزو برترین و کاملترین نرمافزارهای امنیتی دنیا محسوب میشوند. نرمافزار امنیتی شرکت کسپرسکی و بهخصوص بیتدیفندر رابط کاربری سادهای دارند و دارای ابزارهای مختلفی مانند آنتیویروس، ضد جاسوسی، دیوار آتش، مسدودساز وبسایتهای خطرناک، پشتیبانگیری از فایل، بهبوددهندهی عملکرد سیستم و … هستند.
رفع مشکل ویروسی شدن لپ تاپ
اگر با مشکل ویروسی شدن سیستم خود مواجه شدهاید، و به هر دلیل تمایلی به پرداخت هزینه جهت خرید نرم افزارهای انتی ویروس ندارید، میتوانید با نصب برنامههای معرفی شده در این بخش، مشکل ویروسی شدن لپ تاپ خود را رفع نمایید. خوشبختانه آنتی ویروسهای رایگان و استاندارد متعددی در اینترنت وجود دارند که شما میتوانید به راحتی آنها را نصب و مورد استفاده قرار دهید. برخی از نرم افزارهای پیشنهاد شده از سوی کارشناسان برای رفع مشکل ویروسی شدن لپ تاپ عبارتند از: نرم افزار Ad-Aware، نرم افزار Spybot: search and Destroy و نسخه رایگان نرمافزار امنیتی AVAST.
تمامی این نرم افزارها در نوع خود عالی عمل میکنند. با این وجود هر کدام از آنها دارای نقاط ضعف و قوت خاص خود هستند. برای مثال ابزار Spybot برای ردیابی کدهای مخرب مربوط به پنجرههای فرعی بهتر است و Ad-Aware کار حذف کوکیها را بهتر انجام میدهد. بد نیست بدانید که کوکیها نوعی فایل متنیاند هستند که توسط تبلیغکنندهها و فروشندگان اینترنتی کالاها مورد استفاده قرار میگیرند.
کوکیها رفتار و عادات گشت و گذار کاربر در فضای مجازی را ردیابی کرده و آنها را در رایانهی کاربر کپی میکنند. توصیه میشود جهت ایمن کردن لپ تاپ خود در برابر هجوم احتمالی نرمافزارهای مخرب، در بازههای زمانی مشخص، کاوش سیستم عامل لپ تاپ خود را با استفاده از هر دو ابزار یادشده انجام دهید. در صورتی که از فعالیت و ویروسکشی این دو نرم افزار راضی نبودید و پیشنهاد ما به شما جهت رفع مشکل ویروسی شدن لپ تاپ ویروسیابی آنلاین شرکت مشهور Trend Micro موسوم به House Call است.