نمایندگی تعمیرات لپ تاپ شارپ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

چگونه مشکل ویروسی شدن لپ تاپ را برطرف کنیم؟

ویروسی شدن رایانه مساله ای است که افراد زیادی آن را تجربه می کنند. وقتی سیستم ویروسی می شود، عملکرد بخش های مختلف از جمله مرورگرها مختل می شود. در نتیجه کاربر نمی تواند به صورت عادی با لپ تاپ یا کامپیوترش کار کند. ویروس ها نوعی بدافزار هستند که بسته به ساختارشان، به بخش های مختلف رایانه نفوذ می کنند. این بدافزارها عملکرد بخش هایی از سیستم را مختل می کنند و حتی ممکن است منجر به پاک شدن برخی فایل ها و اطلاعات کاربر شوند.

به همین دلیل باید ویروسی شدن رایانه را جدی گرفته و در اولین فرصت اقدام به پاکسازی سیستم کنید. در این مطلب اطلاعاتی را پیرامون ویروسی شدن لپ تاپ و روش های رفع این مشکل به شما ارائه می دهیم. چنانچه جزء کاربران لپ تاپ های ویندوزی یا مک هستید، ادامه مطلب به شما کمک می کند که نفوذ ویروس ها در سیستم تان را شناسایی کرده و به موقع اقدام به برطرف کردن این مشکل کنید.

علائم ویروسی شدن لپ تاپ

آیا می دانید چطور می توان متوجه شد که لپ تاپ ویروسی شده است؟ اگرچه نفوذ ویروس ها به سیستم پیامدهای بسیاری به دنبال دارد، اما خوشبختانه این اتفاق نشانه هایی دارد که به راحتی می توان آنها را شناسایی کرد. اولین مشخصه ویروسی شدن لپ تاپ ، عملکرد بدِ مرورگرهاست. به این معنی که مثلا Google Chrome مطابق قبل کار نمی کند. همچنین برخی ویروس ها ابزارهای امنیتی همچون آنتی ویروس را غیر فعال می کنند.

این مطلب را از دست ندهید   شرایط مناسب استفاده از لپ تاپ

کند شدن سیستم هم می تواند نشان دهنده نفوذ ویروس ها به آن باشد. به این معنی که برنامه به کندی اجرا می شوند سرعت کلی پردازش ها نیز به شکل غیر عادی پایین می آید. ناپدید شدن فایل ها، اتصال ضعیف شبکه، باز نشدن برنامه ها، افزایش حجم فولدرها به شکل غیر عادی، نمایش پیام های اسپم و پاپ آپ و مواردی از این دست نیز جزء نشانه ها و علائم ویروسی شدن لپ تاپ به شمار می روند. در صورت مشاهده هریک از این مشکلات در رایانه حتما آنتی ویروس فعال کرده و سیستم را اسکن کنید.

ویروس کشی لپ تاپ بدون آنتی ویروس

روش های مختلفی برای ویروس کشی لپ تاپ وجود دارد. ویروس کشی بدون آنتی ویروس به معنی استفاده از ابزارهای سیستم عامل برای رفع مشکل ویروسی شدن لپ تاپ است. ویندوز ابزاری به نام Windows Defender دارد که نوعی آنتی ویروس به شمار می رود. اگر از آنتی ویروس خارجی استفاده نکنید، می توانید ویندوز دیفندر را فعال کرده و سیستم را با آن اسکن نمایید. این برنامه به صورت خودکار بروز رسانی می شود و قدرت بالایی برای از بین بردن ویروس ها دارد. اگر از ویندوز 10 استفاده می کنید، می توانید با فعال کردن این ابزار به راحتی سیستم تان را از نفوذ ویروس ها محافظت کنید.

ویروس کشی لپ تاپ با آنتی ویروس

روش دیگر برای از بین بردن ویروس ها استفاده از آنتی ویروس های خارجی است. منظور از آنتی ویروس خارجی، برنامه های ویروس کشی است که به صورت مجزا در سیستم نصب می کنید. انواع مختلف آنتی ویروس برای ویندوز و مک طراحی شده اند که با استفاده از آنها می توانید سیستم را اسکن کرده و فایل های ویروسی را از بین ببرید. نکته ای که در مورد آنتی ویروس ها وجود دارد این است که باید به صورت مداوم آنها را بروز رسانی کنید.

این مطلب را از دست ندهید   کند شدن سرعت لپ تاپ

آنتی ویروس آپدیت نشده هیچ کاربردی ندارد و به یک برنامه اضافه در لپ تاپ شما تبدیل می شود. Windows Defender، Norton Security، Malwarebytes Anti-Malware، Avast Antivirus و ESET Smart Security از جمله رایج ترین آنتی ویروس ها به شمار می روند. توصیه می کنیم برای جلوگیری از ویروسی شدن لپ تاپ تان یکی از این برنامه ها را نصب کرده و مرتبا آنها را بروز رسانی کنید. توجه داشته باشید که نصب یک آنتی ویروس برای سیستم کافی است و اگر چند آنتی ویروس نصب کنید، هیچ کدام کار نمی کنند.

ویروس کشی در مک

تا مدتها چنین تصور میشد که سیستم عامل انحصاری لپ تاپ ها و رایانه های اپل یعنی مک، کاملا ایمن است و هیچ ویروس یا بدافزاری به آن نفوذ نمی کند. اما اخیرا ثابت شده که چنین تصوری اشتباه است. در واقع هکرها راه نفوذ به مک را نیز پیدا کرده اند. بنابراین حتی اگر از مک بوک اپل استفاده می کنید، باز هم امکان ویروسی شدن لپ تاپ شما وجود دارد. مک به طور پیش فرض دارای امنیت مناسبی است و در بیشتر مواقع نگرانی بابت آلوده شدن آن وجود ندارد.

Gatekeeper، Sandboxing و XProtect ابزارهایی هستند که به روش های مختلف، سیستم را در مقابل ویروس ها و عوامل تهدید کننده محافظت می کنند. برای اسکن کردن و ویروس کشی مک هم می توانید از برنامه هایی همچون BitDefender Virus Scanner، Malwarebytes برای مک و یا ClamXAV استفاده کنید.

0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 4 =