خطای کد 43 در لپ تاپ چیست و چگونه باید برطرف شود؟ «ویندوز این دستگاه را متوقف کرده است زیرا مشکلاتی را گزارش کرده است (کد 43)،» این پیام یکی از چندین خطای Device Manager است که میتواند در تمام نسخههای ویندوز ظاهر شود. این خطا معمولاً هنگام نصب یا حذف درایور دستگاه، زمانی که یک مشکل سخت افزاری حل نشده وجود دارد، یا زمانی که نرم افزار یا درایور تشخیص دستگاههای متصل را برای ویندوز دشوار میکند، رخ میدهد. برای جلوگیری از این مشکل، میتوانید راه حلهای توضیح داده شده در مقاله را دنبال کنید.
خطای کد 43 ممکن است به دلیل مشکلات سخت افزاری یا قدیمی بودن درایورهای دستگاه گرافیکی رخ دهد. بهترین راه برای رفع این مشکل، به روز رسانی درایورهای گرافیک قدیمی است.
دلایل ایجاد خطای کد 43 در لپ تاپ
دلایل متعددی برای این مشکل وجود دارد. با این حال، رایجترین آنها در زیر ذکر شده است:
- مشکل سخت افزاری
- درگیری به دلیل درایور دستگاه یا نرم افزار.
- کارتهای ویدئویی و دستگاههای USB خراب شده است.
چگونه خطاهای کد 43 را در ویندوز برطرف کنیم؟
این مشکل آزار دهنده را میتوان به روشهای مختلفی برطرف کرد. با این حال، قبل از اینکه نحوه عیب یابی آن را بیاموزیم، بیایید ببینیم که آیا کد 43 مسئول این است که آیا ویندوز این دستگاه را متوقف کرده است زیرا مشکلاتی را گزارش کرده است.
برای انجام آن، این مراحل را دنبال کند:
- روی نماد شروع ویندوز کلیک راست کنید.
- Device Managerرا انتخاب کرده و آن را باز کنید. اگر علامت تعجب زرد روی هر وسیلهای دیدید، مقصر را پیدا کردهاید. با این حال، اگر نتوانستید آن را پیدا کنید، روی Display Adapterیا Universal Serial Bus Controllersدوبار کلیک کنید.
- ببینید آیا میتوانید هر وسیلهای را با علامت تعجب زرد ببینید.
- اگر موردی پیدا کردید، روی دستگاه کلیک راست کنید> Properties را انتخاب کنید.
- روی تب General کلیک کنید و پیام خطا را در قسمت Device status بخوانید. اگر به عنوان کد 43 خوانده میشود، میدانید، راه حلهای ارائه شده در زیر را امتحان کنید.
در زیر یک به یک آنها را توضیح میدهیم. آنها را امتحان کنید مگر اینکه راه حل مناسبی برای دستگاه خود پیدا کنید.
روش 1 – USB را جدا کرده و لپ تاپ شارپ را مجددا راه اندازی کنید
اولین کاری که باید انجام دهید این است که USB متصل شده را جدا کنید. پس از آن، لپ تاپ شارپ را مجددا راه اندازی کنید تا ببینید کمک میکند یا خیر. در غیر این صورت، برای رفع خطای ویندوزی که این خطای دستگاه را متوقف کرده است، به تکنیک بعدی بروید. مراحل را برای جدا کردن USB و راه اندازی مجدد لپ تاپ شارپ دنبال کنید
- همه USB های متصل را از لپ تاپ شارپ جدا کنید.
- روی نماد Windows> نماد پاور کلیک کنید و لپ تاپ شارپ شخصی را خاموش کنید.
- قبل از راه اندازی مجدد لپ تاپ شارپ، 5-10 دقیقه صبر کنید.
- اکنون USB را وصل کرده و لپ تاپ شارپ را مجددا راه اندازی کنید تا بررسی کنید که آیا کد 43 USB در ویندوز 10 و 11 ثابت است یا خیر.
روش 2 – USB را به لپ تاپ شارپ دیگری وصل کنید
برای عیب یابی خطای Code 43 در USB، سعی کنید آن را به لپ تاپ شارپ شخصی یا پورت USB دیگری متصل کنید. اگر دستگاه شناسایی شد و لپ تاپ شارپ شخصی به درستی کار میکند، میدانید که مشکل از لپ تاپ شارپ قبلی است. برای رفع آن، USB را جدا کرده و دوباره وصل کنید.
- USBرا به لپ تاپ شارپ دوم وصل کنید و منتظر بمانید تا توسط لپ تاپ شارپ خوانده شود.
- روی نماد USB موجود در سینی سیستم کلیک کنید.
- روی USB متصل راست کلیک کرده و Eject <name of the USB> را انتخاب کنید
- اکنون USB را به لپ تاپ شارپ شخصی که در ابتدا با آن مشکل داشتید وصل کنید. اکنون USB باید شناسایی شود.
روش 3 رفع خطای کد 43 در لپ تاپ – بازیابی سیستم
درایورهای جدید یا تغییرات در تنظیمات سیستم گاهی اوقات میتواند باعث خطای کد 43 شود. میتوانید این تغییرات را به صورت دستی لغو کنید. با این حال، اگر در مورد آنها مطمئن نیستید، بازیابی سیستم را امتحان کنید.
- در قسمت جستجوی ویندوز، Recovery را تایپ کنید.
- بهترین نتیجه را انتخاب کنید (بازیابی.)
- روی باز کردن System Restore کلیک کنید.
- زمانی که سیستم به خوبی کار میکرد، نقطه بازیابی را انتخاب کنید. برای مشاهده اینکه چه برنامههایی تحت تأثیر این عملیات قرار میگیرند، روی Scan for programs آسیب دیده کلیک کنید.
اگر تغییرات ایجاد شده را میپذیرید، پنجره Scan for Apped Programs را ببندید. روی Next> Finish کلیک کنید.
پیشنهاد مطالعه: آموزش دانلود درایور HDMI در ویندوز 10 و 11